06
03/2010
1

A részvétel az igazi győzelem!

Ez a blog arra hivatott, hogy részt vegyél és alkoss; ahogy a blog neve is írja, legyél kreatív. Az LMP hisz abban,hogy a társadalmat akkor tudjuk megváltoztatni, ha mi, tudatos állampolgárok összefogunk. Ha mi elindítjuk a változást. Így indult el az LMP is.

 

Ezen a blogon azt kérjük, mondd el a véleményed, alkoss valamit, ami a kampányhoz, az LMP-hez kötődik. Lehet vicces, lehet tanulságos - a lényeg az, hogy eredeti legyen. Lehet képregény, photoshop-alkotás, filmfeliratozás vagy bármilyen mozgókép is. A lényeg: vegyél részt, mondd el, amit gondolsz erről az egészről. Lehet fikázni minket, lehet fikázni mást, lehet szeretni minket és lehet utálni, a lényeg: legyen kulturált és eredeti.

 

Küld el alkotásod erre a mailcímre, és felkerül ide a blogra, sőt - ha nagyon jó - az LMP egyéb platformjain is felbukkanhat. kreativlmp@gmail.com 

Ha van ötleted ingyenesen használható, böngésző alapú, itt felhasználható programokra, azt is írd meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativlmp.blog.hu/api/trackback/id/tr881814454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koroviev 2010.03.06. 21:22:32

Kedves András!

"hívatót" = hivatott, "mond" és "küld" felszólító módban = mondd, küldd.

Csak ha valami közösségi, politikai, nem árt, ha helyes is...

Hajrá LMP!

(és szólj, ha bármiben segíthetek!)
süti beállítások módosítása